Noul ministru al Sănătății promite continuarea sprijinului pentru Satu Mare


Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Csehi Árpád și managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă – Adrian Marc, au avut prima întâlnire cu noul ministru al Sănătății, Ritli Ladislau. Întâlnirea a avut loc joi, 25 august, la Ministerul Sănătății, prilej cu care noului ministru i-au fost prezentate proiectele derulate în sistemul de sănătate la nivelul judeţului Satu Mare, precum şi stadiul acestora. Cu mențiunea că, inițierea proiectelor a fost făcută de președintele Csehi Árpád împreună cu Cseke Attila, fostul ministru al Sănătăţii, încă din anul 2010. Totodată, s-a discutat şi despre proiectele viitoare ce se doresc a fi implementate, precum și despre punerea în funcţiune a unui compartiment de specialitate în chirurgie vasculară.

Având în vedere faptul că în ultimii 20 de ani, unităţile sanitare din judeţul nostru au fost subfinanţate, dar Satu Mare, fiind un județ de graniţă, reprezintă un pol important în Nord-Vestul României, noul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, a garantat că va continua sprijinul acordat de minister pentru finalizarea proiectelor.

Noul ministru se va afla pentru o primă vizită oficială în județul Satu Mare în luna septembrie, pentru a participa la recepţionarea lucrărilor de reabilitare a Secției de Boli Infecțioase şi a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.