Careiul e mai sărac cu o juma de kilogram de aur


În data de 24.08.2011, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor și ai Gărzii Financiare Satu-Mare, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în sistem integrat, care a vizat controlul unui număr de zece societăți de bijuterii și amanet din municipiul Carei.

Scopul principal a fost prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, având ca ţintă modul de desfășurare a activităților în cadrul societăților de bijuterii și amanet, identificarea de bunuri susceptibile de a proveni din săvârșirea de infracțiuni și identificarea persoanelor care valorifică bijuterii.

În cadrul acţiunii au fost aplicate un număr de 5 amenzi contravenționale în valoare de 25.100 lei, au fost confiscate bijuterii din aur în cantitate totală de 489,06 grame, însumând valoarea de 64.484.85 lei. Totodată s-a confiscat suma de 1.571 lei provenită din valorificarea unor bijuterii a căror provenienţă nu a putut fi stabilită.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.