Pompierii sătmăreni au donat azi sânge

Un grup de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş” Satu Mare s-au prezentat astăzi, 24 august, la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge în cadrul campaniei “Din inimă pentru inimi”.

Acţiunea a fost demarată în cadrul contextului Zilei Mondiale a Sănătăţii. De asemenea, proiectul este cuprins în activităţile dedicate Zilei Pompierilor din România, ce va fi sărbătorită pe data de 13 septembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “Someş” Satu Mare, Aurel Ulici, “acţiunea se desfăşoară pe parcursul a două zile astăzi (24 august) şi joi, 25 august. Prin acest gest dorim să venim în ajutorul celor suferinzi. Acţiunea a fost demarată la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), proiect la care ne-am alăturat şi noi. O parte dintre pompierii prezenţi la acţiunea caritabilă de astăzi au fost să doneze sânge şi anul trecut”.

Aceasta este a doua campanie de donare de sânge, după cel de anul trecut intitulat “O picătură pentru viaţă”, în care au fost implicaţi atât angajaţii unor instituţii cât şi sătmăreni care au ales să-şi ajute semenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.