Maşină furată din Italia, depistată de poliţiştii de frontieră din Negreşti Oaş

Polițiștii de frontieră cercetează un bistriţean care a fost prins în trafic în timp ce conducea o maşină ce figurează ca fiind furată din Italia.

În noaptea de 22 august, poliţiştii de frontieră sătmăreni au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu maşini furate. În cadrul acţiunii, lucrătorii Sectorului P.F. Negreşti Oaş au oprit pentru control, pe Drumul Naţional 19 în oraşul Negreşti Oaş, un autoturism marca Fiat Ulysse, înmatriculat în Italia. Maşina era condusă de Emil L., 36 de ani, din municipiul Bistriţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia de la începutul lunii în curs.

Şoferul a declarat că a primit maşina în municipiul Bistrița în schimbul unui autoturism marca Ford Escort şi a sumei de 4.000 euro şi intenţiona să-l vândă în judeţul Satu Mare. Totodată a declarat că nu a cunoscut faptul că maşina este furată. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Negreşti Oaş până la finalizarea cercetărilor iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.