Accident cu victimă la intrarea în Livada

O femeie de 30 de ani, Loredana B., a ajuns astăzi, 22 august, la spital după ce a suferit răni grave în urma unui accident de circulaţie la intrarea dinspre Satu Mare în oraşul Livada. Tragedia avut loc la ora 16.30.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici, „am fost anunţaţi că două persoane, un bărbat şi o femeie, au rămas blocaţi între fiarele contorsionate ale unei maşini, în urma unui accident. Până la urmă însă, nu a mai fost nevoie de intervenţia specialiştilor de la serviciul de descarcerare deoarece ocupanţii maşinii au fost scoşi de echipa de la SMURD, sosiţi la faţa locului”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Alin Popan, spune că „în maşină erau şoferul, un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 30 de ani, Loredana B. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei care a fost transportată la spital”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.