Cel mai puternic bărbat – ediţia de Carei


Cea de-a treia ediție a concursului “Cel mai puternic bărbat” va avea loc în municipiul Carei în data de 24 august. Competiția, care va avea loc de la ora 19:00 pe terenul de handbal din Parcul Dendrologic, este înscrisă pe agenda manifestărilor prevăzute în cadrul August Fest și va fi organizată de Direcţia de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei în parteneriat cu sala de forţă Fit Force din Carei.

Potrivit celor declarate de Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport, după succesul primelor două ediţii, în cadrul cărora au concurat doar careienii, în acest an organizatorii au decis să transforme competiţia într-una regională. Astfel, până în 22 august, sunt așteptați să se înscrie în concurs toți cei care doresc să-şi testeze forţa, îndemânarea şi curajul, indiferent de reşedinţă. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0749.110.418 (Daniel Mureşan) sau personal, la sala de forţă Fit Force din Carei, strada Progresului nr.12.

În cadrul concursului vor avea loc probele clasice ale concursurilor de profil, precum tractarea camionului sau rotirea cauciucului, pe lângă care organizatori pregătesc şi câteva surprize. Primii cinci concurenţi înscrişi urmează fie recompensaţi cu abonamente la sala de forţă Fit Force.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.