Se deschid temporar mai multe puncte de trecere a frontierei


În conformitate cu prevederile documentelor bilaterale încheiate de România cu Republica Ungară, vineri, 19 și sâmbătă, 20 august, Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare împreună cu autoritățile de frontieră maghiare, deschid temporar mai multe puncte de trecere a frontierei.
Este vorba despre punctul de trecere a frontierei între localitățile Oar (județul Satu Mare) și Csenger (Republica Ungară), la semnul de frontieră L 86, pe digul stâng al râului Someș – în data de 19 august, între orele 9:00 – 21:00 (ora României), pentru participanții la târgul organizat de Primăria localității Csenger, cu ocazia sărbătorii religioase ”Sfântul Sigismund”.
De asemenea, punctul de trecere a frontierei între localitățile Sanislău (județul Satu Mare) și Omboly (Republica Ungară), la semnul de frontieră K 30, în perioada 20 august, ora 13:00 – 21 august, ora 01:00 (ora României), cu ocazia zilelor comunei Omboly.
Controlul trecerii frontierei în punctele menționate se va efectua în comun cu autoritățile maghiare, pe teritoriul Ungariei.
Participanții la traficul de frontieră vor fi cetățeni ai Uniunii Europene, cu domiciliul în localitățile de frontieră învecinate din România și Ungaria, iar trecerea peste frontieră se va face pe baza documentelor valabile de călătorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.