Patru accidente cu victime în weekend

Trei bărbaţi şi o femeie au ajuns în acest weekend la spital după ce au fost victimele unor accidente de circulaţiei. Atât victimelor cât şi şoferilor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri, 12 august, cu puţin înainte de ora 12.00, pe bulevardul Independenţei din Satu Mare, Gheorghe C. de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism staţionat, nu s-a asigurat corespunzător la deschiderea portierei şi a acroşat pe biciclistul Csaba V. de 24 de ani, din Satu Mare, angajat regulamentar în depăşirea maşinii. În urma evenimentului, a rezultat accidentarea gravă a biciclistului.

Un alt accident rutier a avut loc sâmbătă, 13 august, în jurul orei 09.30, între localităţile Călineşti Oaş şi Păşunea Mare. Bianca B. de 23 de ani, din Gherţa Mică, în timp ce conducea maşina proprietate personală, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, şoferiţa a suferit câteva leziuni uşoare. Tot sâmbătă, în jurul orei 16.00, în localitatea Certeze, biciclistul Alexandru M. de 53 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut pe o maşină condusă regulamentar de Ioan T. de 46 de ani, din Mediaş.

Duminică, 14 august, în jurul orei 10.00, pe strada Careiului din Satu Mare, Ştefan V. de 59 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav pe Virgil M. de 54 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni, prevăzută cu indicator şi marcaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.