Zumba Show la Beach Club Satu Mare

Aproximativ 60 de persoane au participat vineri, 12 august, la „Zumba Party”, organizat pe terenul de fotbal de la Beach Club de pe strada Victoriei din Satu Mare. Evenimentul a avut loc de la ora 20.00.

Muzică, femei frumoase şi … multă, multă mişcare menită să ardă surplusul de calorii. Cel puţin aşa susţin specialiştii în sport. Iniţiatoarea evenimentului a fost instructorul de Zumba din Satu Mare, Carmen Lipovan, iar invitata specială a serii, Sala Jianina din Oradea.

Încălzirea a fost făcută chiar de către organizatoarea evenimentului, apoi a venit şi instructorul orădean. „Asemenea evenimente sunt cât se poate de binevenite. Deşi majoritatea participanţilor sunt femei, au mai venit şi câţiva bărbaţi. Şi asta nu face decât să demonstreze că Zumba nu este un sport în exclusivitate al femeilor ci poate fi practicat şi de către bărbaţi. Mă bucur că şi la Satu Mare avem asemenea evenimente. Poate ar trebui organizate mult mai des”, spune una dintre participante.

Primul Zumba Show organizat de Carmen Lipovan a avut loc la Club Insomnia, unde participanţii au avut parte atât de Zumba cât şi de break dance şi dans sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.