Atmosferă şi voie bună la concertul pop-folk din Pasajul „Coposu”

George Negrea, Gabriella Székely, Punctul Următor, Octavian Bud şi Spitalul de Urgenţă au fost protagoniştii concertului pop-folk de vineri, 12 august. Evenimentul a avut loc de la ora 18.00 în Pasajul „Corneliu Coposu”.

După primele acorduri, soliştii au reuşit să-i atragă pe spectatori de partea lor, făcându-i să cânte alături de ei. Cel care a urcat primul pe scenă a fost George Negrea. Piesele Gabrielei Székely se pare că au fost şi pe gustul unui grup de francezi prezenţi la concertul în aer liber. Aceştia au fredonat împreună cu solista. Însă cel care a reuşit să facă într-adevăr atmosferă a fost Tavi Bud, cu un repertoriu format din piesele clasice ale muzicii folk româneşti.
Deşi s-au lăsat puţin aşteptaţi făcându-l pe Tavi Bud să-şi prelungească cu câteva piese reprezentaţia, Spitalul de Urgenţă a creat clipe de neuitat fanilor trupei.
Concertul este inclus în programul manifestărilor Zilelor Culturale Sătmărene. Evenimentul a fost organizat de Primăria municipiului, Consiliul Local (CL) Satu Mare şi Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.