Zumba Party cu Carmen Lipovan la Satu Mare

Eveniment de zile mari vineri, 12 august, la Satu Mare. Cei care duc lipsă de puţină mişcare în aer liber, şi nu numai sunt invitaţi la Zumba Party pe terenul de fotbal de la Beach Club de pe strada Victoriei.

Potrivit organizatorului evenimentului, instructorul de Zumba, Carmen Lipovan, biletul de intrare costă 10 lei. „Evenimentul va începe la ora 20.00. Eu o să fac încălzirea împreună cu clientele mele după care va veni şi invitata specială a serii, Sala Jianina, instructor de Zumba de la Oradea. Invit pe această cale pe toţi cei care doresc să facă puţină mişcare în aer liber să vină la acest eveniment”, a declarat Carmen Lipovan.

De altfel, „Zumba Show”-ul de vineri nu este primul eveniment de acest gen organizat la Satu Mare. „Primul eveniment a avut loc la Club Insomnia însă acolo a fost puţin mai diferit. Am avut invitaţi de break dance, Zumba şi dans sportiv. Invitata specială a fost o instructoare de Zumba de la Cluj care a venit cu toată echipa. A fost lume multă şi ne-am simţit bine”, a mai ţinut să precizeze organizatoarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.