Încep examenele de corigenţă

Miercuri, 10 august, încep examenele de corigenţă. Elevii claselor a VIII-a, a XII/a şi a XIII-a care reuşesc să treacă de acest „hop” mai au şansa să-şi continue studiile liceale respectiv să se înscrie la sesiunea din toamnă al examenului de bacalaureat.

Potrivit evidenţelor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, se pare că elevii au avut probleme în special la materii precum: limba şi literatura română, matematică, fizică, chimie şi biologie. Elevii din clasele a XII-a şi a XIII-a mai au şansa să se înscrie la sesiunea de toamnă a bacalaureatului din acest an dacă trec cu bine de examenele de corigenţă ce vor avea loc miercuri, 10 respectiv joi, 11 august. Cei care vor absolvi examenele se pot înscrie la bacalaureat, vineri, 12 august.

Elevii corigenţi de clasa a VIII-a vor avea de susţinut examenele de corigenţă în perioada 25-26 august, iar cei din clasele I-VII respectiv IX-XI au şansa să-şi demonstreze cunoştinţele acumulate în cursul verii în perioada 29 august-2 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.