Dezinteres pentru cabinetele medicale de pe Ady Endre


Doar doi medici din cei șase câți își desfășoară activitatea în imobilul de pe strada Ady Endre nr.34/A, au depus documentele de calificare în vederea participării la licitația publică cu strigare prevăzută pentru miercuri, 3 august.

Data limită de depunere a documentelor a fost 2 august, ora 12:00, și doar doi medici s-au arătat interesați de inițiativa Consiliului Județean Satu Mare privind vânzarea spațiilor din imobilul de pe strada Ady Endre. Toate acestea, în condițiile în care, ani la rând au existat nemulțumiri din partea medicilor referitoare la refuzul Consiliului Județean de-a scoate la vânzare acele spații.

În imobilul de pe strada Ady Endre nr.34/A există 15 cabinete medicale, din care în prezent sunt ocupate doar șase. Imobilul se află în proprietatea Consiliului Județean Satu Mare, care l-a atribuit în administrare Spitalului Județean, instituție care l-a închiriat ulterior SC Hipocrat SRL. Societatea l-a subinchiriat medicilor, dar de câțiva ani acestora nu le-au mai fost reînoite contractele de subînchiriere.
În funcție de evaluarea făcută fiecărui spațiu ocupat de cabinetele medicale, prețurile de vânzare au fost stabilite între 5.000 – 15.000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.