Noi locuri de joacă în Sătmar


Reuniți în ședință ordinară, joi, 28 iulie, consilierii municipali sătmăreni au aprobat în circa 30 de minute cele 17 proiecte de hotărâre incluse pe ordinea zi. Între acestea, cele mai importante au vizat acordarea în folosință gratuită către Consiliul Județean Satu Mare a imobilului situat pe strada Kogălniceanu nr.5 în scopul construirii noului sediu al Bibliotecii Județene, măsurile și sancțiunile prevăzute pentru circulația vehiculelor cu tracțiune animală pe raza municipiului, declararea imobilului CD2 de pe strada Ostrovului ca bloc cu locuințe de necesitate, completarea caietului de sarcini în vederea concesionării imobilului fostului cinematograf “Luceafărul”, respectiv aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici în vederea amenajării unor noi locuri de joacă și spații verzi în municipiul Satu Mare.
Potrivit proiectului de hotărâre referitor la locurile de joacă și spațiile verzi, în municipiul Satu Mare urmează a fi amenajate trei noi locuri de joacă, în timp ce acela din parcul Brândușa va fi reabilitat.
Pe lângă locul de joacă din parcul Brândușa, în suprafață de 300 mp, în cartierul Micro 16 va fi amenajat un nou loc de joacă în cvartalul cuprins între străzile Capricornului și Universului, respectiv bulevardele Muncii și Sănătății, în suprafață totală de 2.743,29 mp. Celelalte două noi locuri de joacă vor fi amenajate în cartierele “14 Mai”, pe strada Begoniei, pe o suprafață de 308,24 mp, respectiv Solidarității, pe strada Ipotești, pe o suprafață totală de 650 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.