Primul incident la Transcarpatic Rally-Raid 2011

La puţin timp după startul de duminică, 24 iulie, Transcarpatic Rally-Raid a înregistrat primul incident. Quadul Polaris KTM500 pilotat de Daniel Toma s-a defectat la Moftin.

Potrivit directorului de imagine al competiţiei, Romulus Boitor, „s-au spart nişte tuburi de ulei astfel că, pilotul a fost ajutat să-şi transporte quadul până la un service din Oradea. El a fost penalizat cu două ore. Însă, astăzi l-am văzut la linia de start. În zilele următoare va avea de recuperat timpul pierdut în prima zi a competiţiei. Condiţiile nu sunt tocmai bune având în vedere că plouă teribil pe traseul pe care îl au de parcurs concurenţii. Până în prezent nu s-a înregistrat nici un accident şi sperăm să o ţinem tot aşa”.

Daniel Toma continuă astăzi, 25 iulie, concursul pe traseul Oradea-Deva însă, cu o penalizare de două ore. Nu doar pilotul român a întâmpinat greutăţi la parcurgerea primului traseu. Un echipaj auto italian, spre exemplu, s-a rătăcit pe drum parcurgând distanţa cu întârziere. Raliul continuă marţi, 26 iulie, când piloţii vor avea de parcurs distanţa de 561 km ce desparte Deva de Sfântu Gheorghe.

Scrie un comentariu