Arestaţi preventiv pentru contrabandă

Cele două persoane implicate în cazul de contrabandă descoperit marţi, 19 iulie, de poliţiştii de frontieră sătmăreni au fost arestaţi preventiv.

În cursul zilei de miercuri, 20 iulie, Nicolae C. şi Florin Ioan C. au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Satu Mare a dispus arestarea preventivă a celor doi pe o perioadă de 20 de zile.
Trebuie amintit faptul că în cursul zilei de marţi poliţiştii de frontieră sătmăreni i-au depistat pe cei doi în timp ce transportau 3.900 pachete de ţigări provenite din magazine de tip duty-free ucrainene. Astfel, în autoturismul Volkswagen Passat, condus de Florin Ioan C., 24 de ani, din Mărtineşti, judeţul Satu Mare, au fost descoperite 3.900 pachete de ţigări marca Jin Ling provenite din magazine de tip duty-free ucrainene, în valoare de 16.770 lei. Autoutilitara Volkswagen Transporter, condusă de Nicolae C., 34 de ani, din Satu Mare, era folosită ca antemergător pentru transportul ţigărilor din autoturism. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două maşini reţinute până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.