Centru social în cartierul Soarelui


O fostă centrală termică din cartierul Soarelui va deveni centru social pentru copiii străzii și oamenii nevoiași din Satu Mare. În ședința din luna iunie, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotarâre privind darea în folosință gratuită a fostei centrale termice, iar asociația „O nouă speranță” este cea care va amenaja centrul social. În cadrul acestuia, aici vor fi găzduiți peste zi oameni nevoiași și copii ai străzii pe care asociația îi are deja în evidențe. Copiii de romi din blocul de pe Ostrovului sunt o altă categorie de care reprezentanții asociației se vor ocupa după ce va fi gata centrul social.

Pe lângă lucrările care vor fi efectuate pentru amenajarea centrului social, toată zona cuprinsă între bulevardul Octavian Goga, strada Soarelui și strada Ostrovului va fi supusă unei reabilitări.

Un Comentariu la "Centru social în cartierul Soarelui"

  1. goguta   21 iulie 2011 at 2:47 am

    Mai,baieti,puneti dracului mana si invatati sa scrieti corect,ca deja depasiti orice limita.Cum va puteti pretinde "scriitori de articole"- ca ziaristi nu va pot spune- cand scrieti cu un singur i acolo unde ar trebui doi si invers sau habar n-aveti cum se face un acord in limba romana:"Copiii de romi…ESTE o alta categorie…"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu