Se pregătește colectarea selectivă a deșeurilor


Micro 16 este primul dintre cartierele municipiului Satu Mare unde vor fi amenajate punctele gospodărești pentru colectarea selectivă duală a deșeurilor menajere. Stabilirea viitoarelor amplasamente ale acestor puncte gospodărești a fost făcută luni, 18 iulie, la fața locului, de primarul Iuliu Ilyes și reprezentanții SC Florisal SA, respectiv Poliției Locale.

În marea majoritate a cazurilor, punctele gospodărești vor fi amenajate pe amplasamentele actuale ale containerelor pentru deșeuri menajere, dar există și situații în care, în vederea amenajării acestora vor trebui demolate garajele din zonele respective. Toate punctele gospodărești care vor fi amenajate – prevăzute cu containere separate pentru fracțiunea umedă, respectiv cea uscată – vor fi împrejmuite și închise pentru a se împedica accesul la ele al oamenilor străzii. În cartierul Micro 16, punctele gospodărești vor fi amenajate până cel mai târziu în luna septembrie.
Atât în timpul amenajării acestora, cât și ulterior, se va acționa în același scop și în celelalte cartiere ale municipiului.

2 Comentarii la "Se pregătește colectarea selectivă a deșeurilor"

  1. Teo   18 iulie 2011 at 10:17 pm

    Trebuie facuta si o informare a populatiei!

    De unde sa stie lumea ca flacoanele de plastic se pun intr-un container, gunoiul menajer in altul iar hartiile in alt container???

    Sunt cateva persoane care stiu dar majoritatea habar nu are!!!

    Răspunde
  2. Pingback: Satu Mare — se pregătește colectarea selectivă a deșeurilor | Cosuri de gunoi colorate pentru colectarea selectiva a deseurilor.

Scrie un comentariu