Boschetarii de pe malul Someșului, trimiși înapoi de unde au venit

18 persoane cu vârste între 1-53 ani, care își făceau veacul în adăposturile improvizate pe malul Someșului, au fost trimise în localitățile de domiciliu în urma unei razii a polițiștilor locali sătmăreni.
Acțiunea a avut loc pe malul stâng al Someşului, în zona străzii Făgăraşului din cartierul Micro 16, unde au fost depistate 11 barăci în care locuiau cele 18 persoane. Ocupanții adăposturilor improvizare au fost legitimați și, după ce s-a stabilit de unde provin, au fost îndrumați înspre localităţile Vetiş, Bercu, Pelişor, Apa, Băbăşeşti și Petea. Ulterior, cu sprijinul operatorului public de salubrizare şi cu ajutorul asistaţilor social care prestează muncă în folosul comunităţii, zona a fost curățată și igienizată.

Un Comentariu la "Boschetarii de pe malul Someșului, trimiși înapoi de unde au venit"

 1. Teo   18 iulie 2011 at 10:25 pm

  Sa se faca o astfel de actiune si in zona strandului!

  Casele de vacanta sut aproape toate ocupate de boschetari.

  Am o intrebare? De unde au avut bani sa traiasca?………Binenteles din furat, deci ar trebuii ca politia sa faca si cateva investigatii nu doar sa-i trimita acasa!

  in zona strandului casele si garajele sunt sparte saptamanal dar intr-un an de zile nu am vazut patrula de politie prin zona!(decat doar atunci cand au fost chemati) ce face politia locala????

  Răspunde

Scrie un comentariu