Eduard Ignat şi Silvia Ruba au câştigat Openul Italiei la dans sportiv

Eduard Ignat şi Silvia Ruba au impresionat juriul cucerind medalia de aur şi titlul de campioni sud-europeni la concursul de dans sportiv ce s-a desfăşurat weekendul trecut la Alassio, în Italia.
Cei doi dansatori au reprezentat România la Concursul internaţional de dans sportiv „Italian Open Championship” şi la Campionatul Sud-European de dans. Eduard Ignat şi Silvia Ruba se antrenează la Royal Dance Club din Satu Mare. La categoria de vârstă 10-11 ani, perechea de dansatori s-a situat pe prima treaptă a podiumului câştigând medalia de aur şi cel de campioni sud-europeni la secţiunea Latino. De asemenea, la IDSF Open Latino, la categoria de vârstă de 10-11 ani, cei doi copii au câştigat locul III, iar la Open 8 dansuri, standard şi Latino, au cucerit locul IV.

La competiţia din Italia au participat perechi de dansatori din: Ucraina, Franţa, Rusia, Italia, Republica Moldova dar şi din alte ţări cu tradiţie în dansul sportiv. Eduard Ignat şi Silvia Ruba sunt antrenaţi de Ovidiu Ignat, Otto Varga şi Marius Iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.