Eduard Ignat şi Silvia Ruba au câştigat Openul Italiei la dans sportiv

Eduard Ignat şi Silvia Ruba au impresionat juriul cucerind medalia de aur şi titlul de campioni sud-europeni la concursul de dans sportiv ce s-a desfăşurat weekendul trecut la Alassio, în Italia.
Cei doi dansatori au reprezentat România la Concursul internaţional de dans sportiv „Italian Open Championship” şi la Campionatul Sud-European de dans. Eduard Ignat şi Silvia Ruba se antrenează la Royal Dance Club din Satu Mare. La categoria de vârstă 10-11 ani, perechea de dansatori s-a situat pe prima treaptă a podiumului câştigând medalia de aur şi cel de campioni sud-europeni la secţiunea Latino. De asemenea, la IDSF Open Latino, la categoria de vârstă de 10-11 ani, cei doi copii au câştigat locul III, iar la Open 8 dansuri, standard şi Latino, au cucerit locul IV.

La competiţia din Italia au participat perechi de dansatori din: Ucraina, Franţa, Rusia, Italia, Republica Moldova dar şi din alte ţări cu tradiţie în dansul sportiv. Eduard Ignat şi Silvia Ruba sunt antrenaţi de Ovidiu Ignat, Otto Varga şi Marius Iepure.

Comentarii

comentarii

Scrie un comentariu