Primul an, gratuit la Academia Comercială Satu Mare

Absolvenţii de liceu, promoţia 2011, au începând de astăzi, 11 iulie, încă un motiv în plus pentru a se înscrie la Academia Comercială din Satu Mare. Conducerea instituţiei a convenit ca absolvenţii de liceu din promoţia acestui an să fie scutiţi de taxa de şcolarizare în primul an de studiu.

Potrivit şefului departamentului de marketing educaţional din cadrul Academiei Comerciale Satu Mare, Doina Muntean, “venim cu patru specializări în întâmpinarea viitorilor studenţi. Este vorba despre: Finanţe-bănci, Management, Contabilitate şi informatică de gestiune şi Comerţ şi turism. La fiecare dintre specializările enumerate avem câte 100 de locuri disponibile iar durata de studiu este de 3 ani”.
Potrivit interlocutoarei înscrierile în anul I de studiu au început de astăzi, iar viitorii studenţi au posibilitatea să se înscrie până pe data de 30 septembrie, desigur, în limita locurilor disponibile. “Viitorii studenţi nu vor avea de achitat decât o taxă de înscriere de 50 de lei. Ca o noutate, se pot înscrie şi cei care nu şi-au luat Bacalaureatul în sesiunea iunie-iulie 2011, cu precizarea că trebuie să treacă cu bine de examene până la începerea anului universitar 2011-2012”, a declarat Doina Muntean.
Pentru a se putea înscrie, candidaţii au nevoie de diploma de Bacalaureat sau o adeverinţă din care să reiesă că au absolvit liceul, copie după buletinul de identitate, adeverinţă medicală, copie legalizată după certificatul de naştere, două fotografii şi taxa de înscriere de 50 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.