Show în toată regula la Gala K1 Satu Mare

Fete frumoase, forţă şi luptă în toată regula sâmbătă, 9 iulie, la Gala K1 şi Thai-Box din Satu Mare. Spectacolul maraton a început la ora 19.00 şi s-a încheiat cu câteva minute înainte de ora 23.00.

18 sportivi din România şi Ungaria şi-au măsurat forţele în ringul amenajat în Sala de sport a LPS de pe strada Ioan Slavici nr. 43. Luptătorii au oferit spectatorilor un show de zile mari. Să nu uităm însă, nici de cele trei animatoare aduse din Cluj Napoca care au încins şi mai mult atmosfera. Sportivii care au participat la Gala de la Satu Mare sunt legitimaţi la cluburi din: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Suceava, Satu Mare, Salonta şi Budapesta. Oraşul nostru a fost reprezentat de sportivii de la Kyo-Gym şi Frontiera.

Unul dintre principalii organizatori ai galei, Szücs Barnabás de la Kyo-Gym s-a impus în faţa „Legionarului” din Bucureşti, Daniel Guţă. Cei doi s-au întâlnit în finala categoriei de 75 kg iar „Ice Man”, alias Szücs Barnabás, l-a învins pe Guţă prin KO. La concurs au participat sportivi din categoriile de greutate de la 57 la 130 kg. Gala de la Satu Mare s-a terminat cu un after-party la clubul Bora-Bora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.