A început Festivalul Fanfarelor


Ediția din acest an a Festivalului Fanfarelor a început sâmbătă, 9 iulie, la Satu Mare. Organizat de Cultural „G.M.Zamfirescu” în colaborare cu Primăria și Consiliul Local, sub forma unor concerte de fanfară în aer liber, evenimentul va avea loc în fiecare sâmbătă, începând cu ora 19:00, până în data de 3 septembrie, în fața statuiii Dr. Vasile Lucaciu din parcul central.
Sâmbătă, concertul de deschidere a festivalului a fost susținut de fanfara „Armonia” din Târnăveni, înființată în anul 2004 la inițiativa soților prof. Vily și Manuela Halmen. Fanfara are în componență instrumentiști cu vârste între 8-22 ani și, după ce au reușit să se afirme pe plan local, județean, național și internațional, profesorii Halmen au în plan dezvoltarea activităților muzicale din Târnăveni. În continuare, pe parcursul celor opt sâmbete, sătmărenii vor putea asculta fanfarele din Foieni, Petrești, Beltiug, Turulung, Căpleni, Ardud, precum și fanfara de la Palatul Copiilor Satu Mare.

Un Comentariu la "A început Festivalul Fanfarelor"

  1. Ceilalti organizator   10 iulie 2011 at 1:34 am

    Momente frumoase….felicitari organizatorilor, in alta ordine de idei, felicitari si omului de presa (?) care a scris articolul, pentru documentarea (ne)serioasa !

    Ceilalti organizatori

    (cei care au promovat ideea si au muncit pentru si ei actiune…nu de alta da' nu-i frumos…ori tot, ori deloc! )

    Răspunde

Scrie un comentariu