Containere speciale pentru depozitarea molozului


Șapte containere speciale pentru depozitarea molozului au fost amplasate în cartierele de pe raza municipiului Satu Mare de către SC Florisal SA, operatorul oficial de salubrizare. Joi, 7 iulie, inginerul șef Ștefan Murg, a invitat reprezentanții presei locale la punctele unde au fost amplasate aceste containere.

“Populația trebuie să înțeleagă că aceste containere speciale au fost amplasate strict în scopul depozitării molozului, nicidecum pentru deșeurile menajere, care trebuie depozitate în containerele existente în vecinătate. Deși containerele pentru moloz au fost amplasate deja de două săptămâni, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care efectuează reparații în apartamente, în cele mai multe locuri s-a constatat că acestea sunt folosite pentru depozitarea deșeurilor menajere. Totodată, cetățenii trebuie să înțeleagă că prin depozitarea molozului în containerele speciale, sunt scutiți de achitarea transportării acestuia la depozitul ecologic” – a declarat Ștefan Murg.

Deoarece s-a constatat că molozul este depozitat în continuare în preajma containerelor, Poliția Locală și Poliția Ecologică vor efectua acțiuni în vederea depistării și sancționării cetățenilor care nu folosesc containerele speciale.

Un Comentariu la "Containere speciale pentru depozitarea molozului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.