Parfumuri, ochelari de soare şi ceasuri fără documente de provenienţă

Poliţiştii de frontieră cercetează un sătmărean în maşina căruia au fost descoperite zeci de parfumuri, ochelari de soare şi ceasuri fără documente de provenienţă. Marfa a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.

Luni, 27 iunie, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi cei ai Detaşamentului Sprijin Operativ din IJPF Satu Mare au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Satu Mare. La volanul maşinii se afla Attila Laszlo S., 39 de ani, din municipiul Satu Mare. La controlul efectuat asupra autoturismului, oamenii legii au descoperit, în două genţi, 42 de parfumuri de diferite mărci, ochelari de soare şi ceasuri inscripţionate cu numele unor mărci protejate. Conducătorul auto a declarat că a cumpărat marfa în urmă cu două săptămâni de la două depozite şi a plătit pentru produse 1.200 de euro. Intenţiona să le vândă şi să le ofere drept cadou unor persoane, dar susţine că nu are cunoştinţă depre faptul că produsele ar fi contrafăcute.
Sătmăreanul este cercetat pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii. Toate produsele, în valoare de aproximativ 2.500 euro, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.