Zilele Careiului (fotoreportaj)


Cu mic cu mare, careienii au venit în după amiaza zilei de sâmbătă, 25 iunie, în centrul urbei pentru a urmări deschiderea oficială a ediției din acest an a Zilei Orașului. Organizată sub genericul „VILLA KARUL”, pentru a marca împlinirea a 691 ani de la prima atestare documentară a Careiului, sărbătoarea a avut parte de o deschidere spectaculoasă și inedită. În ritmul tobelor, au defilat în coloană până la scena principală amenajată în parcarea din fața fostei tipografii, trupa de majorete, “Lupii Daciei” din Baia Mare, “Cohorta Romană” din Zalău, KEA Airsoft Team Carei și o echipă purtătoare de steaguri.
După deschiderea oficială, careienii au asistat cu sufletul la gură la reprezentațiile și demonstrațiile de luptă ale “Lupilor Daciei” și “Cohortei Romane”, apoi s-a dat drumul la distracție: oamenii de rând pe la zecile de tarabe cu fripturi mititei, cârnăciori, frigărui, bere din belșug și băuturi răcoritoare, iar oficialitățile la restaurantul “Red&Brown”, unde a avut loc recepția oferită de Primăria Carei.
Ediția din acest an a Zilei Orașului Carei se va încheeia duminică, 26 iunie, ora 24:00, cu focurile de artificii care vor avea loc la Monumentul Ostașului Român.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.