Simpozion internaţional la Academia Comercială Satu Mare

“Dezvoltarea durabilă în condiţii de instabilitate economică” este tema simpozionului de talie internaţională desfăşurat astăzi, 24 iunie şi sâmbătă, 25 iunie la Academia Comercială Satu Mare. Evenimentul ştiinţific aflat la a III-a ediţie reuneşte profesori universitari şi economişti din Germania, USA, Republica Moldova şi România.

Deschiderea lucrărilor a avut loc astăzi, de la ora 09.00 în Amfiteatrul I al instituţiei gazdă cu prezentarea realizărilor şi perspectivelor de colaborare universitară între ASE Bucureşti şi Academia Comercială Satu Mare. Prezentările au loc în cadrul a cinci secţiuni axându-se în principal pe dezvoltarea durabilă ca premisă a echilibrului sistemelor socio-economice, modalităţile de dezvoltare al culturii antreprenoriale, performanţa economică în condiţii de criză, tehnologia informaţiei şi comunicării dar şi pe problemele legate de cooperare şi transfer de bune practici pentru know-how.
În cursul zilei de sâmbătă va avea loc, între orele 08.00-10.00, şi o expoziţie tematică de carte dedicată cu preponderenţă specialiştilor dar şi studenţilor de profil economic. În încheierea simpozionului participanţii vor pleca într-o excursie în Ţara Oaşului şi în Maramureş pe itinerariul: Negreşti-Oaş-Certeze-Săpânţa-Sighetu Marmaţiei-Bârsana-Fereşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.