O acţiune de nota 10 a tinerilor social-democraţi sătmăreni

Organizaţia municipală de tineret a PSD Satu Mare a demonstrat azi cât de uşor se poate, prin gesturi mici, să  declanşezi curcubee în ochii unor copii  ale căror suflete sunt în general obişnuite doar cu tonalităţi mai închise sau mai deschise de gri. Ei i-au sărbătorit azi, cu torturi, sucuri şi baloane, pe nativii lunilor mai şi iunie din casa de tip familial „Felicia” şi din centrul de recuperare şi reabilitare a persoanelor cu handicap „Laura”.

„Ne-am gândit să-i sărbătorim azi pe cei născuţi în lunile mai şi iunie. La Casa Felicia sunt trei copii, un băiat şi două fete cu vârstele de 14, 15 şi 16 ani, iar la Centrul Laura vom sărbătorii o tânără de 21 de ani. Sărbătoriţii vor primi torturi iar restul copiilor sucuri şi baloane”, a declarat vicepreşedinta organizaţiei, Manuela Rogoz.

„Suntem foarte fericite că aţi ales Casa Felicia şi că oferiţi cadouri acestor copii suferinzi. Fiecare dintre ei are ceva aparte. Ceva cu care te prinde şi te face să-i iubeşti. Îţi dai seama de acest lucru doar atunci când eşti cu ei toată ziua” le-a spus tinerilor social democraţi una dintre asistentele Casei de tip familial „Felicia”.

6 Comentarii la "O acţiune de nota 10 a tinerilor social-democraţi sătmăreni"

 1. Marius Pop   23 iunie 2011 at 10:31 pm

  Frumoasa actiune felicitari mele pentru ei, voi aveti voie sa puneti poze cu acesti copii pe internet?

  Răspunde
 2. titi   23 iunie 2011 at 11:32 pm

  frumos din partea lor. se pare ca si social democratii au fost impresionati de actiunea organizatiei municipale de tineret a PDL Satu Mare cu ocazia zilei de 1 Iunie.

  Răspunde
 3. andreescu   24 iunie 2011 at 12:20 am

  vad ca si marginile sitului satmareanul sunt rosii…. e clar nu?

  Răspunde
 4. Gratian   24 iunie 2011 at 2:02 am

  Bravo lor. Daca ar face si seniorii lor acelasi lucru poate ca ar avea o cu totul alta imagine in oras.

  Răspunde
 5. Dorel   24 iunie 2011 at 2:06 am

  @titi

  De 1 iunie fac toti care mai de care diverse manifestari dupa care un an uita toata lumea de copii. Asa ca mai lasa-ne.

  Răspunde
 6. ada   24 iunie 2011 at 11:00 am

  Ziua copilului se poate sarbatori in fiecare zi, iar gestul tinerilor de la Psd este unul de apreciat….de 1 iunie fiecare partid a participat la casele de copii cu cadouri….ceea ce e normal…fiind mai multi copii institutionalizati acolo tb sa ajunga darurile de 1 iunie…….asa ca cei care mai comenteaza sa fie impacati si sa isi vada de treaba lor fara a mai arunca cu nori in cei care nu merita…..

  Răspunde

Scrie un comentariu