Victimele vitezei şi … neatenţiei

Neatenţia dar şi viteza excesivă continuă să provoace tragedii în trafic. În cursul zilei de luni, 13 iunie, doi sătmăreni şi un tânăr din Gherţa Mică au ajuns pe mâinile medicilor în urma accidentelor suferite.

Luni, în jurul orei 14.00, pe Aleea Humuleşti din Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane. Ciprian P. de 33 de ani, din judeţul Timiş, aflat la volanul unei maşini la ieşirea dintr-o parcare laterală, pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de Norbert T. de 20 de ani, din Satu Mare. În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a motociclistului şi rănirea uşoară a minorei R.M. de 15 ani, însoţitoare pe motocicletă. Din verificări, a rezultat faptul că motociclistul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul condus. Ambilor conducători implicaţi în eveniment le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un al doilea accident a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.00 în localitatea Gherţa Mică. V.H. de 16 ani, conducând un moped pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a minorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.