Pălincă de cerb


După ce în luna februarie a făcut furori cu pălinca îmbuteliată în sticle cu formă de penis, Iosif Bondici din Viile Medieșului iese din nou în evidență datorită originalității cu care își prezintă licoarea. Fiind produsă din nuci, Iosif Bondici susține că pălinca este unică, deși în realitate este doar un fel de imitație a brandy-ului preferat pe vremuri de cei ce nu aveau bani suficiențí să savureze un deț de cognac “Curvoisier” ori “Napoleon”.

De data aceasta, duminică, 12 iunie, în Grădina Romei, producătorul din Viile Medieșului și-a scos la înaintare pălinca îmbuteliată în sticle cu formă de cerb. Și, pentru că până și cerbii au demnitatea lor, prețul a fost stabilit pe măsură:300 lei, cerbul plin cu pălincă! De unde reiese clar că Iosif Bondici a învățat totuși ceva de la cei care îi furnizează sticlele originale: nu sunt puțini cei care, respectând principiul căruia dai un ban dar stai în față, acceptă să plătească mai mult pentru ambalaj decât pentru produs.

La drept vorbind, pălinca din sticlele în formă de cerb este cum nu se poate mai potrivită pentru bărbații înșelați de neveste, deoarece dată pe gât le poate lăsa senzația că până la urmă dracu’ nu-i chiar așa de negru cum pare, atâta vreme cât pot bea, plescăind de plăcere, inclusiv pălinca din coarnele…sticlei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.