Andreea Paul (Vass) vine sâmbătă la Satu Mare

Andreea Paul (Vass), consilierul pe probleme economice al premierului României, Emil Boc, vine sâmbătă, 11 iunie la Satu Mare pentru a lansa volumul “Forţa politică a femeilor”. Evenimentul va avea loc de la ora 13.00, la Restaurant Melody de pe strada Păuleşti în prezenţa unora dintre coautori.

Evenimentul face parte din proiectul de promovare la nivel naţional a cărţii şi a mesajului de implicare a femeilor în viaţa politică, demarat pe 14 aprilie la Bucureşti. În cadrul evenimentului cultural va lua cuvântul coordonatorul volumului, Andreea Paul (Vass), alături de invitaţii săi: preşedintele organizaţiei municipale a PD-L Satu Mare, Laura Bota, prefectul judeţului Satu Mare Radu Giurcă, directorul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional al judeţului Satu Mare, George Vulturescu şi consilierul în cadrul Direcţiei de Cultură Imola Kiss.

Pornind de la premisa că vocea femeilor este insuficient auzită în spaţiul autohton, Andreea Paul (Vass) propune o schimbare de perspectivă. În volumul “Forţa politică a femeilor” publicat la Editura Polirom („EGOgrafii”, 2011), ea le dă cuvântul doamnelor active în politica românească, doamnelor cu o viaţă profesională remarcabilă dar care nu au făcut încă pasul în direcţia spectrului politic. Rezultatul este surprinzător de bogat. Detalii de culise, experienţe dense de viaţă şi opinii îndrăzneţe, toate creionează o imagine mult mai nuanţată, accesibilă şi angajată a scenei politice româneşti şi a celor care ne reprezintă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.