Educaţia pentru sănătate în atenţia elevilor

Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) s-a reunit astăzi, 9 iunie, în Sala de şedinţe a CJ Satu Mare. Principala temă de pe ordinea de zi a fost educaţia pentru sănătate.

La întâlnirea cu elevii au fost prezenţi vicepreşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef, inspectorul şcolar judeţean adjunct, Ladislau Kónya, inspectorul pe probleme extracuriculare, Camelia Onciu dar şi consilierul judeţean Ştefan Kaizer. De asemenea, pentru a răspunde întrebărilor elevilor cu privire la efectele negative ale drogurilor au fost prezenţi şi Camelia Tarba şi dr. Celia Tincău din partea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antdrog (CPECA) Satu Mare.
În deschiderea şedinţei Adrian Ştef a făcut o scurtă prezentare a Palatului Administrativ dar şi a sălii de şedinţă “de unde se conduce efectiv judeţul”. Apoi, elevii au trecut la ordinea de zi a şedinţei de astăzi. Despre efectele nocive ale drogurilor a vorbit preşedintele CJE, Andreea Niste. Alimentaţia nesănătoasă şi creşterea alarmantă a obezităţii în rândul adolescenţilor şi tinerilor au fost alte câteva probleme aduse în discuţie de către tinerii consilieri judeţeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.