1.520 de sătmăreni puși în legalitate în luna mai


În luna mai, la nivelul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor şi Ghişeul Unic din cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare s-a procedat la punerea în legalitate, cu acte de identitate şi vize de reşedinţă un număr de 1.520 persoane.

Dintre acestea, în cazul a 1.395 persoane au fost emise cărţile de identitate, din care 143 persoanelor cu vârsta între 14 -18 ani (primul act de identitate), 895 la expirarea termenului de valabilitate, 90 la schimbarea numelui/prenumelui/prenume părinţi/data ori locul naşterii, 63 la schimbarea denumirii străzilor sau renumerotării imobilelor, schimbare rang localităţi, 261 la schimbarea domiciliului, 95 în locul celor pierdute, patru în locul celor furate, 33 în locul celor deteriorate/distruse, zece prin procură specială, iar 46 în alte cazuri.

Totodată, potrivit celor declarate de Crina Mustea, șefa Serviciului de Evidenţă a Persoanelor şi Ghişeul Unic, 81 persoane au primit cărți de identitate provizorii, iar 44 prin acordarea vizei de reşedinţă. De asemenea, cu ocazia punerii în legalitate cu cărţi de identitate a persoanelor peste 18 ani, au fost eliberate la ghişeu un număr 1224 cărţi de alegător.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.