Lumea copiilor sărbătorită de social-democraţi în Parcul UFO

Copiii „au pus stăpânire” în această după-amiază, 1 iunie, de la ora 17.00, pe Parcul UFO din Micro 17. Micuţii abia au aşteptat să fie desenaţi pe feţe, să participe la concursurile de poezie şi cântece dar şi să-şi demonstreze măiestria la concursul de desene pe asfalt.

Organizaţia Municipală a Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare a organizat sărbătoarea copiiilor în Parcul UFO. La acţiune au fost prezenţi alături de prichindei şi vicepreşedintele Consiuliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica, preşedintele organizaţiei judeţene de femei al PSD Satu Mare, Paula Mare şi consilierul judeţean, profesorul Ioan Viman.

„Este un eveniment foarte important pentru noi. Copiii sunt tot ceea ce avem mai drag pe lume, asta o ştim cu toţii astfel că, aceşti micuţi merită să le dăm tot ce e mai bun şi, nu în ultimul rând merită să fie sărbătoriţi aşa cum se cuvine”, a declarat dr. Dorel Coica.

Unii dintre copii s-au aşezat la rând aşteptând cu nerăbdare să fie desenaţi pe faţă. Alţii s-au înscris la concursurile de recitat poezii şi de de cântat. Unii şi-au arătat talentul desenând. Alături de copii a fost prezentă şi Albă ca Zăpada care spunea că „am venit să-mi caut piticii”. Nu au lipsit nici muzica şi dansul, adică tot ceea ce trebuie unei petreceri pe cinste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.