1 Iunie în Grădina Romei

Petrecere mare astăzi, 1 Iunie, în Grădina Romei. Copii de la 15 grădiniţe din Satu Mare susţin spectacole pe scena amplasată pe platoul de lângă parcul de joacă.

Bunici, părinţi, educatoare şi … mulţi, mulţi prichindei îşi sărbătoresc astăzi ziua în Grădina Romei. Acţiunea este organizată de Primăria Satu Mare, Consiliul Local (CL) şi Casa de Cultură “G.M. Zamfirescu”, iar “gazda” copiilor este cunoscuta realizatoare de emisiuni pentru cei mici, Mihaela Avaşi alături de nelipsitul Ciupa-Lupa.

Primii care au urcat pe scenă au fost micuţii de la Grădiniţa “Voinicelul” care au interpretat cântece pentru copii fiind acompaniaţi de glăscioarele micuţilor din public. Apoi, copiii au păşit în lumea poveştilor alături de micii actori de la Grădiniţa “14 Mai”. Copiii au interpretat sceneta “Scufiţa Roşie” spre marea bucurie a publicului.

Spectacolul a continuat şi dincolo de scenă. Copiii s-au pus pe dans şi au început să cânte împreună cu educatoarele. De la sărbătoarea de astăzi nu lipsesc nici cei mai micuţi care dansează aşa cum ştiu ei mai bine … cu paşi mărunţi, nesiguri dar cu zâmbetul pe buze. Spectacolele continuă până la ora 16.00.

Şi elevii Şcolii cu clasele I-VIII nr. 3 din Negreşti Oaş au scăpat astăzi de orele de curs. Copiii şi-au sărbătorit ziua cu probe sportive, paradă de modă şi nelipsitele desene pe asfalt. De ziua lor, copiii din Negreşti au primit cadouri din partea CL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.