Tukaci rămâne în arest preventiv

Hotărârea Tribunalului Satu Mare a venit astăzi, 30 mai, după ce magistraţii au analizat recursul la cerea de eliberare provizorie sub control judiciar înaintat de Dorel Tukaci.

Judecătorii au decis ca acesta să rămână după gratii până la expirarea celor 29 de zile de arest preventiv. Procurorii consideră că Dorel Tukaci este „capul” grupului infracţional acuzându-l de şantaj şi constituirea de grup infracţional. Cu toate acestea Tukaci respinge acuzaţiile procurorilor spunând că el nu a şantajat pe nimeni, nu a pretins bani şi nici nu a ameninţat niciodată pe nimeni.

După ce săptămâna trecută a văzut că Judecătoria îi respinge cererea de eliberare provizorie sub control judiciar, Dorel Tukaci a formulat recurs. Însă fără prea mari sorţi de izbândă. Nici pledoaria avocatului nu a convins magistraţii de nevinovăţia inculpatului.

Dorel Tukaci, Nicolae Fuşle şi Bogdan Tărţan au fost prinşi în flagrant în seara zilei de 10 mai, într-un local din Micro 17 în timp ce primeau 1.800 de euro de la un sătmărean pe care îl şantajau. A doua zi, 11 mai, cei trei au fost trimişi în arest preventiv. Între timp, recursul de punere în libertate provizorie sub control judiciar al lui Bogdan Tărţan a fost însuşit de către magistraţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.