Accident rutier cu patru victime


Trei frați minori și mama acestora, din Satu Mare, au fost transportați de urgență în seara zilei de duminică, 29 mai, la Spitalul Județean după ce au fost implicați într-un accident de circulație.
Cel mai mare dintre frați, în vârstă de 14 ani, se află în stare gravă, în secția Anestezie Terapie Intensivă, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale. Ceilalți doi copii, gemeni în vârstă de 6 ani, se află de asemenea internați în spital, în cazul unuia dintre aceștia fiind necesară intervenția chirurgicală. Mama copiilor, care se afla la volanul autoturismului, este internată în secția Chirurgie și nu prezintă leziuni deosebite, aceasta fiind supusă unor investigații cu Computerul Tomograf și RMN.

UPDATE, ora 15:00: Potrivit celor declarate de Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, duminică seara, la aproximativ două ore de la internarea în spital a celor patru victime, la UPU a fost transportată și bunica minorilor, în vârstă de 60 ani. Din cauza fracturilor cervicale care au fost constatate cu prilejul investigațiilor, femeia a fost internată în secția Ortopedie a Spitalului Județean.

Accidentul s-a produs duminică după amiaza pe drumul dintre Tășnad și Satu Mare, iar la volanul autoturismului se afla mama celor trei copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.