Jaf lângă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare

Tâlhărie în astăzi după-amiază, 27 mai, în jurul orei 18.00 într-o clădire dezafectată situată lângă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare. Cei doi suspecţi, o femeie şi un bărbat, au fost identificaţi şi reţinuţi imediat de poliţişti.

Oamenii legii spun că bărbatul a fost cel care a tăbărât peste victimă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Ana Mălăescu „victima este un bărbat de 31 de ani din Micula, Csaba B. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că acesta a fost împreună cu cei doi făptaşi, Gabriela M., de 30 de ani din Satu Mare şi Ioan P., de 27 de ani din Odoreu la un local unde au consumat băuturi alcoolice. Apoi, victima a părăsit localul împreună cu femeia şi s-au îndreptat către clădirea dezafectată de lângă gară. Bărbatul probabil că i-a urmărit şi l-a atacat pe victimă furându-i o sumă de bani, un inel şi un lănţişor”. Poliţiştii de la investigaţii criminale au ieşit şi ei la faţa locului.
„Au furat un lănţişor din argint şi un ghiul din aur. Lănţişorul este aici la faţa locului dar ghiulul lipseşte. Suspectul acum a fost dus să le arate poliţiştilor unde l-a ascuns”, spune unul dintre poliţişti.
Suspectul încătuşat de către oamenii legii i-a condus pe aceştia în clădirea părăsită de lângă sediul ISU. Acesta susţine că ar fi aruncat ghiului într-una din încăperile clădirii. Cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.