Ani de liceu …

Trei colegii din Satu Mare şi-au sărbătorit astăzi, 26 mai, absolvenţii claselor a XII-a. Elevii au participat la ultima lor oră de dirigenţie din viaţa de elev după care au urmat festivităţile de închidere a anului şcolar.

Colegiul Naţional (CN) “Mihai Eminescu”, CN “Ioan Slavici” şi Colegiul Economic “Gheorghe Dragoş” şi-au sărbătorit astăzi, de la ora 10.00 absolvenţii claselor a XII-a. O puzderie de lume multicoloră, flori, baloane şi porumbei, fete frumoase, cochete, zâmbete dar şi câţiva stropi de lacrimi şterse pe furiş pentru a nu leza în vreun fel măreţia momentului, au însoţit astăzi clipele de despărţire de şcolile în care şi-au petrecut patru ani din adolescenţă. Festivităţile de absolvire au fost organizate în curţile şcolilor în cazul CN “Mihai Eminescu” şi CN “Ioan Slavici” şi la Casa de Cultură a Sindicatelor în cazul Colegiului Economic “Gheorghe Dragoş”.

După luările de cuvânt al directorilor de şcoli şi al diriginţilor claselor terminale au urmat festivităţile de premiere a celor mai merituoşi absolvenţi. Au urmat apoi urările de bine, felicitările şi oferirea de flori şi de cadouri de către părinţi, bunici, prieteni şi amici. Maratonul festivităţilor de absolvire continuă mâine la Liceul de Artă “Aurel Popp” şi Colegiul Tehnic “I.C. Brătianu”, ambele în curţile şcolilor cu începere de la ora 10.00 iar de la ora 11.00 e rândul CN “Doamna Stanca” să-şi sărbătorească absolvenţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.