Doi adolescenți au vrut să se sinucidă


Doi adolescenți din județul Satu Mare au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au încercat să se sinucidă.

Prima tentativă de sinucidere a fost înregistrată în data de 20 mai, când la UPU a fost transportată o tânără de 15 ani care a încercat să-și pună capăt zilelor ingerând mai multe medicamente, aceasta fiind la cea de-a treia tentativă de suicid. Pacientei, care în prezent se află în afara oricărui perricol privind funcțiile vitale, i-a fost administrat tratamentul corespunzător, urmând să fie examinată psihiatric și psihologic în vederea necesității instituirii psihofarmacoterapiei şi psihoterapiei.

Cealaltă tentativă de suicid a fost înregistrată în data de 22 mai. La UPU a fost transportat un pacient de 19 ani, din judeţul Satu Mare, care a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare. Medicii de la UPU au stabilit că tânărul se afla în comă hipoxică, fiind necesară internarea acestuia la Anestezie Terapie Intensivă în vederea restabilirii funcţiilor vitale, respiratorii şi circulatorii.Prognosticul privind evoluţia stării de sănătate a adolescentului este rezervat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.