„Pe data viitoare/Till next time”

Galeria de artă a Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) din Centrul Nou a găzduit astăzi după-amiază, 20 mai, vernisajul unei expoziţii de excepţie. Pânzele semnate de Rolina Elsje Blok dar mai ales artista cunoscută prin originea ei româno-olandeză a atras mulţi iubitori de artă contemporană.

La vernisaj au participat primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyés, directorul Liceului de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare, Marcel Sabo, prieteni de-ai artistei, pictori şi elevi sau foşti elevi ai Liceului de Artă din Satu Mare. Pictoriţa spune că ea este cea care îşi alege temele fără ca cineva să o îmboldească pentru o anumită tematică sau tehnică artistică. „Ceea ce redau pe pânzele mele sunt trăirile şi sentimentele care îmi inundă viaţa. Pictez ceea ce simt. Lucrările expuse astăzi le-am făcut într-un timp record aş putea spune. Aproximativ într-o lună de zile”, a declarat Rolina.

Nici titlul expoziţiei nu a fost ales la întâmplare. Prin „Pe data viitoare/Till next time” artista spune că „am vrut să sugerez că voi lipsi o perioadă deoarece merg să-mi fac studiile la Londra”. Rolina este născută în Olanda dintr-un tată olandez şi o mamă româncă. Cei care doresc să păşească în lumea imaginară a Rolinei Elsje Blok o pot face vizionând expoziţia de la UAP din Centrul Nou.

Un Comentariu la "„Pe data viitoare/Till next time”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.