Directorul Bozai va fi sancționat pentru Grădina Romei


Pentru că și-a depășit competențele în mod nejustificat, Cristian Bozai Vodă – directorul Administrației Domeniului Public (ADP) Satu Mare, va fi sancționat. Afirmația a fost făcută de primarul Iuliu Ilyes miercuri, 18 mai, în cadrul unei conferințe de presă, în contextul situației create în Grădina Romei de către comercianții ambulanți.

„Directorul Bozai a încheiat contracte cu tarabiștii fără ca la nivelul ADP Satu Mare să fie posibil acest lucru în cazul domeniului public din Grădina Romei. În consecință, sumele achitate de către comercianți, reprezentând contravaloarea taxelor până la sfârșitul lunii septembrie a.c., vor fi restituite acestora, dacă directorul Bozai va avea de unde” – a afirmat primarul.

Edilul șef a menționat că tarabiștii din Grădina Romei, pe lângă că au deținut contracte încheiate nejustificat cu ADP, nu vor fi tolerați în continuare acolo, deoarece se dorește menținerea unui climat civilizat. „Vânzătorul de înghețată este singurul căruia îi va fi permisă prezența în zonă, deoarece nu ocupă spațiu mare, nu stă mereu în același loc și este un personaj îndrăgit de către copii. Ceilalți vor trebui să plece. Totodată, aceștia vor trebui să înțeleagă că problemele din oraș trebuie rezolvate la nivelul Primăriei, nu la Consiliul Județean” – a mai afirmat Ilyes.

2 Comentarii la "Directorul Bozai va fi sancționat pentru Grădina Romei"

  1. Mario   18 mai 2011 at 8:56 pm

    Da rahatul de la ciori si bancile pline de mizerie din gradina romei d-le primar mentin un climat civilizat??

    Răspunde
  2. Adrian SM   18 mai 2011 at 9:00 pm

    Desigur că mulţimea de ciori şi "precipitaţiile" căzute de pe urma lor constituie un climat civilizat.Iar croncănitul lor lugubru e o desfătare pentru melomanii sătmăreni … 🙂

    Răspunde

Scrie un comentariu