A furat o rangă şi o foarfecă

Un bărbat din Ciumeşti s-a ales cu dosar penal după ce a furat luni seara, 16 mai, o rangă şi o foarfecă de tăiat fier beton din şopronul unei case de pe strada Rodnei din Satu Mare.

Hoţul a fost surprins chiar de proprietar care a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la „112” pentru a cere ajutorul oamenilor legii. Jandarmii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au reuşit să-l identifice pe bărbat. Este vorba despre Vasile B. de 66 de ani din Ciumeşti care aflându-se în zonă a intrat în curtea casei, a spart lacătul şopronului şi s-a pus pe furat. Prejudiciul cauzat a fost stabilit la suma de 310 lei.
Ranga şi foarfeca găsite asupra hoţului au fost restituite părţii vătămate. Bărbatul a declarat că a intrat în curte „ca să vadă ce este pe acolo şi văzând uneltele le-a furat”.

Oamenii legii i-au întocmit acte premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.