PSD şi-a desemnat candidaţii pentru funcţia de primar a municipiului Satu Mare şi de preşedinte a CJ

În urma consultărilor interne şi a unui sondaj de opinie, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat (PSD) a desemnat candidaţii pentru funcţiile de primar al municipiului Satu Mare şi de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, care vor intra într-o procedură de selecţie cu candidaţii similari ai Partidului Naţional Liberal în vederea desemnării candidaţilor comuni ai Uniunii Social Liberale (USL) pentru aceste funcţii.

Candidat pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare a fost desemnat domnul Dorel Coica, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, care la alegerile locale din 2008 a ajuns în turul doi cu actualul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes. Candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Satu Mare a fost desemnat domnul Mircea Govor, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi vicepreşedinte al CJ Satu Mare.
În perioada următoare se vor efectua, de către institute naţionale, un sondaj de opinie la comanda PNL şi un sondaj de opinie la comanda PSD, în vederea desemnării unui candidat comun al Uniunii Social – Liberale atât pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare cât şi pentru funcţia de preşedinte al CJ Satu Mare. Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PNL a desemnat un candidat unic pentru funcţiile de primar al municipiului Satu Mare şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, în persoana actualului vicepreşedinte al CJ, Adrian Ştef.

Un Comentariu la "PSD şi-a desemnat candidaţii pentru funcţia de primar a municipiului Satu Mare şi de preşedinte a CJ"

 1. Teo   17 mai 2011 at 1:30 am

  Domnul Coica, dupa parerea mea ar fi un castig pentru satmareni!

  A investit mult in judet si a investit in sanatate! Este un om cu studii superioare, un om rational si echilibrat.

  Govor e un om de afaceri/a investit in olimpia…da daca o va face din nou.

  Repet inca o data, parerea mea ca dr coica este cea mai buna alegere(nu am nici un interes si nu fac publicitate,imi spun doar parerea)

  Răspunde

Scrie un comentariu