Ce SUV îşi cumpără finanţele sătmărene?

Colegii noştri de la PortalSM au descoperit că Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare face, acum pe timp de criză, cumpărături de lux. Şi anume că pe lângă 2 autoturisme tip berlină şi unul tip break îşi cumpără şi un SUV. Probabil că cei care au luat această decizie ştiau deja atunci când au dat drumul la procedura de licitaţie că premierul Boc urmează să ne anunţe că am ieşit din criză. Sau poate că aşa înţeleg domniile lor sensul expresiei „a strânge cureaua” pe care guvernanţii ne-o repetă obsesiv de doi ani.

Ştim că, de obicei, acest gen de licitaţii se fac „cu dedicaţie”. Adică se întocmeşte în aşa fel caietul de sarcini încât doar cine trebuie să poată să se încadreze la cerinţele tehnice. Aşa că am purces la citirea acestor cerinţe în speranţa identificării modelelor de maşini care se doresc cumpărate. Dacă la poziţia „Autoturism berlina” porbagajul de minim 500 de litri pare să indice clar spre o Dacia Logan; iar la poziţia „Autoturism  break diesel” cele 7 locuri cerute par să indice spre o Dacia Logan MCV; la ultima şi cea mai importantă poziţie am fost băgaţi în ceaţă de condiţia „minim 2 m laţime”.

Aşa că am decis să vă cerem vouă ajutorul. Citiţi aici caietul de sarcini şi daţi-vă şi  voi cu părerea.

2 Comentarii la "Ce SUV îşi cumpără finanţele sătmărene?"

  1. Norbi   15 mai 2011 at 5:19 pm

    Pai ce va mai mirati ca-si cumpara masini? Nu tot niste PDL-isti conduc si acolo?

    Răspunde
  2. Dorel   15 mai 2011 at 5:37 pm

    Rusine sa va fie, bine ca executati silit pensionarii in timp ce cei cu datorii de miliarde stau bine mersi cu voi la masa. Huo!

    Răspunde

Scrie un comentariu