Restricţie totală de circulaţie, timp de trei luni, pe DJ 196


Începând de luni, 16 mai, circulaţia pe DJ 196 Supuru de Jos – Corund – Bogdand – Nadişu Hododului – Hodod, până la limita cu judeţul Sălaj, va fi restricţionată în totalitate. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul oficial al Consiliului Judeţean Satu Mare, în conformitate cu art. 22 din Ordonanţa Guvernului nr. 43 din 28 august 1997, republicată, privind regimul drumurilor, judeţul, în calitate de administrator al acestui drum, poate institui restricţii temporare, parţiale sau totale de circulaţie, în vederea executării unor lucrări.

Restricţia totală de circulaţie pe drumul menţionat este determinată de derularea proiectului privind îmbunătăţirea calităţii mediului prin înlăturarea efectelor produse de alunecările de teren în localitatea Hodod, constând în stabilizarea unui tronson de drum judeţean în lungime de 250 m, situat în intravilanul localităţii Hodod km 21 + 300. Având în vedere natura lucrărilor necesare a fi realizate în cadrul proiectului, pentru o perioadă de trei luni se va institui restricţie totală de circulaţie pe sectorul de drum judeţean DJ 196, intravilan Hodod, km 21+300, pe o lungime de 250 m, începând cu data de 16 mai.

În perioada menţionată, circulaţia pe DJ 196 Supuru de Jos – Corund – Bogdand – Nadişu Hododului – Hodod – limita cu judeţul Sălaj, se va desfăşura de la km 21+300 (intravilan Hodod) spre Supuru de Jos (intersecţia cu DN 19), de la km 21+550 (intravilan Hodod) spre limita cu judeţul Sălaj – Cehu Silvaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.