Un copil şi un bărbat au murit în urma unor accidente de circulaţie

Două accidente mortale într-o singură zi. O copilă de doar 5 anişori din Nisipeni şi un bărbat de 49 de ani din Negreşti au murit miercuri seara, 11 mai, în urma unor accidente de circulaţie.

Ca o coincidenţă macabră, cele două victime au decedat miercuri seara, în jurul aceleiaşi ore, 23.00.
Tragedie într-o familie din Nisipeni. O copilă de doar cinci anişori şi-a pierdut viaţa într-un stupid accident de circulaţie. Tragedia a avut loc miercuri seara în jurul orei 20.00. Lăsată nesupravegheată fetiţa a traversat strada moment în care a fost călcată de Marius D. din Micul chiar sub ochii părinţilor. La faţa locului au fost chemată şi Ambulanţa care a transportat copila la spital. Însă toate intervenţiile medicilor nu au fost de ajuns deoarece micuţa a decedat câteva ore mai târziu.

Un alt accident mortal a avut loc miercuri seara, 11 mai, în afara localităţii Negreşti Oaş. Lucian L. din Certeze l-a accidentat grav pe Vasile C. de pe 49 de ani care potrivit oamenilor legii s-a culcat pe şosea. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, unde a decedat în jurul orei 23.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.