Incendiu la Decebal

În ziua de 11.05.2011, la ora 16.11, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu 2 autospeciale sub comanda Plt. adj. Borota Ioan, în localitatea Decebal, nr. 239, unde a izbucnit un incendiu la o şura şi casă aparţinând de M. Toader.
Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul intervenţiei la ora 16.25 şi au constatat că ardea acoperişul unei bucătări de vară, acoperişul grajdului şi parţial acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 60 m.p., un şopron din lemn pe aproximativ 30 m.p., circa 3 tone de fân, cu pericol de propagare la restul casei de locuit şi anexele învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 18.30.
Au ars: acoperişul pe aproximativ 60 m.p., un şopron pe 30 m.p. şi circa 3 tone de fân.
S-au degradat: ţigla pe aproximativ 60 m.p., placi azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 30 m.p., tavanul din scândură pa aproximativ 50 m.p., pereţii, tencuiala, şi parţial instalaţia electrică.
Cauza incendiului: scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător faţă de materiale combustibile.
Pagubele produse de incendiu au fost de aproximativ 10000 lei, iar datorită intervenţiei pompierilor militari s-a reuşit salvarea casei de locuit şi anexele învecinate în valoare de aproximativ 60000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.