Cei trei interlopi au fost arestaţi pentru 20 de zile

Doru Tukaci, Nicu Fuşle şi Bogda Tărţan au fost prezentaţi miercuri seara, 11 mai, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. După audieri instanţa a hotărât trimiterea acestora după gratii pentru următoarele 20 de zile.

Decizia judecătorilor a venit în jurul miezului nopţii însă avocaţii celor trei inculpaţi au formulat deja recurs la hotărârea magistraţilor. Tukaci, Fuşle şi Tărţan au fost reţinuţi marţi seara, 10 mai, pe terasa unui bar din Micro 17 de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi luptătorilor din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă fiind surprinşi în flagrant în timp ce primeau de la un sătmărean suma de 1.800 euro. Potrivit capetelor de acuzare formulate de procurori cei trei bărbaţi se fac vinovaţi de şantaj şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. În urma controalelor efectuate poliţiştii au găsit asupra lor 7.600 de euro, 16.517 lei şi 941 dolari.
Nicolae Fuşle şi Doru Tukaci sunt interlopi de temut în Satu Mare. Astfel Fuşle a mai fost reţinut şi în urmă cu trei săptămâni când a nenorocit în bătaie bodyguardul-ul unui casino din Satu Mare. Însă judecătorii au considerat că nu reprezintă un pericol public şi i-au dat drumul. Doru Tukaci a mai trecut prin arestul Poliţiei pentru vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri dar şi pentru acte de violenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.