Trei interlopi sătmăreni, reţinuţi pentru şantaj

Dorel Tucaci de 40 ani, Nicu Fuşle de 37 ani şi Bogdan Tărţan, de 27 ani, trei dintre interlopii sătmăreni recunoscuţi pentru scandalurile provocate frecvent, au fost reţinuţi pentru 24 ore, marţi, 10 mai, după ce le-a fost organizat un flagrant.

Lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, împreună cu mascaţii, s-au deplasat marţi seara înttr-un bar din cartierul Micro 17 unde se aflau cei trei interlopi. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IJP Satu Mare, Ana Lăpuşte Mălăescu, asupra acestora au fost găsiţi 7.600 euro, peste 16.000 lei şi 9.000 dolari, bani proveniţi din taxele de protecţie pe care cei trei obişnuiesc să le pretindă de la diverşi agenţi economici.

Pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, pe numele celor trei interlopi au fost emise mandate de reţinere pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi în faţa judecătorilor în vederea prelungirii mandatelor de reţinere.

5 Comentarii la "Trei interlopi sătmăreni, reţinuţi pentru şantaj"

 1. mumu   11 mai 2011 at 1:10 pm

  lol, astia nu se cumintesc niciodata

  Răspunde
 2. SADYG   11 mai 2011 at 7:44 pm

  ASTA E PARTEA SPECTACULOASA CAND VIN MASCATII DAR CAND LE DA DRUMU…………ASTA NU MAI SCRIE NIMENI

  GUNOIU ALA DE TUCACI TREBUIA SA FIE LA PUSCARIE DUPA CUM SCRIA LA ZIAR , INTRE 5 SI 15 ANI DAR DUPA DOUA LUNI E LIBER

  Răspunde
 3. Andrei   11 mai 2011 at 11:40 pm

  Se vede inca odata ca politia isi face treaba!

  Din pacate procurorii ii elibereaza.

  Judecatorii si procurorii sunt de vina pentru multe cazuri din romania!

  Ei ar trebuii exterminati!

  Răspunde
 4. geta   12 mai 2011 at 12:37 am

  Nu vor sta nici de data asta prea mult in arest si vor iesi in liniste, fara tam-tam ca la arestare. Va avea grija de ei si de data asta tartorul si totodata "seful" lor din umbra, exmilitianul Sandor Molnar, "tupeistul". Domnia sa are grija de "protejatii" lui, care-i satisfac doleantele si-i executa ordinele, trage niste sforicele pe Cuza Voda, pe Mihai Viteazul, "traficheaza putintel" si la "prietenii" vechi de la "institutul" din Micro 16 si hop baietii is liberi si fericiti si isi pot relua activitatea in folosul lor si al domnului Sandor. Poate, ca recompensa ii trimite si intr-o scurta vacanta sponsorizata la Londra sau Paris, ca si pe amantica lui, arhitecta sefa a primariei. Asta-i Satu Mare!

  Răspunde
 5. blaca   12 mai 2011 at 7:50 pm

  Antrax pe ei

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.